Terug naar overzicht

MeneerTjes SlodDe & Vos

SlodDe, de ondeugende muzikant & Vos, de pientere uitvinder maken samen de meest bizarre avonturen mee.
24 sep 2023
11:00 - 11:50
Theaterzaal

In hun eerste echte liedjesshow nemen ze je mee naar de doldwaze Geluidentuin, waar we gaan dansen, zingen, feesten en waar we vooral een beetje lief zijn voor elkaar. Verdwaal in de fantastische wereld waar niets te gek is, waar alleen maar superhelden zijn en waar jij de baas bent als papa en mama gaan slapen.

MeneerTjes SlodDe & Vos is een gek, ondeugend duo bestaande uit rasmuzikant Llewy en begenadigd producer Delly. Jarenlang tourden Llewy & Delly met hun hiphopband Relax over de hele wereld, stonden op grote festivals zoals North Sea Jazz en Pinkpop en ontvingen o.a. een Edison en Zilveren Harp. Onder begeleiding van drummer Satindra Kalpoe nemen de MeneerTjes SlodDe & Vos de allerkleinsten mee op een muzikale reis waarin nieuwe, eigenzinnige kinderliedjes de boventoon voeren.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 t/m 8 jaar.

MeneerTjes SlodDe & Vos
Kindervoorstelling
Prijs € 10,-
Duur50 minuten
GenreKindervoorstelling
Bestel tickets
;
Meer kindervoorstelling
Bekijk het hele programma
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor alle schermformaten

Deze website is nog in ontwikkeling en mogelijk nog niet geoptimaliseerd voor kleinere schermformaten. Bekijk de website op een scherm van minimaal 1800 pixels breed of zoom de browser uit voor een optimale weergave.

ik begrijp het