Instrumenten huren
Spanjaard, Alkmaar, biedt de mogelijkheid om blaasinstrumenten te huren

Het is mogelijk om bij Spanjaard blaasinstrumenten te huren voor een periode van een half jaar. Na deze periode kunt u beslissen het instrument aan te schaffen. In dat geval wordt het huurbedrag geheel in mindering gebracht op de verkoopprijs. Ook kunt u besluiten de huurperiode eenmalig met een half jaar te verlengen. Als u daarna tot aanschaf overgaat krijgt u van de huur van dit tweede halfjaar de helft terug.

Voor de introductiecursussen van Muziekschool van de Cultuurschuur hebben we de mogelijkheid gecreëerd om ook voor een kortere periode een instrument te huren, ook met restitutie van de huur bij aanschaf van uw instrument. Bij aanvang van de huurperiode betaalt u een huurbedrag (de eerste keer vermeerderd met een borg). Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt van u een legitimatie verlangd.

VOORBEELDEN VAN HUURPRIJZEN:
Altsaxofoon: per half jaar: € 175,00
per maand: € 30,00 (dat is € 1,00 per dag!)

Tenorsaxofoon: per half jaar € 200,00
per maand: € 35,00 ( ook maar iets meer dan
€ 1,00 per dag)

Dwarsfluit of Trompet per half jaar: € 100,00
per maand: € 17,50 (nog geen 60 cent per dag!!)

Eenvoudige Spaanse Gitaar: per half jaar: € 15,00
per maand: € 3,00 (10 cent per dag!!!)

Heeft u interesse?
Neem dan contact op met:
Simon Tijsen: tel. 06-47072034, of
bladmuziek@spanjaardmuziek.nl

meer info
Individuele les

Privéles
30 minuten met één leerling in de les. De docent kan alle aandacht richten op de individuele wensen en vorderingen van de leerling.

Duoles
30 minuten met twee leerlingen in de les. Ook tijdens deze les krijgen de leerlingen uiteraard voldoende aandacht van de docent. Echter, het tarief is lager dan van een privéles. Deze wens om duoles te volgen kunt u kenbaar maken bij het inschrijven. Vermeld dan tevens de naam van de andere leerling op uw aanmeld formulier in het blokje "opmerkingen".

Proefles 
30 minuten. Eén leerling in de les. Weet u niet of een bepaalde muziekles bij u past? Maak dan gebruik van deze optie! Deze mogelijkheid geldt niet voor de groepslessen.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor alle schermformaten

Deze website is nog in ontwikkeling en mogelijk nog niet geoptimaliseerd voor kleinere schermformaten. Bekijk de website op een scherm van minimaal 1800 pixels breed of zoom de browser uit voor een optimale weergave.

ik begrijp het