Overig les aanbod
Je bent nooit te oud om iets te leren

Naast het aanbod van de muziekschool en de creatieve lessen van de Cultuurschuur hebben we ook menig huurder in huis die lessen verzorgen op allerlei gebied.

Advendo geeft gymlessen voor senioren in de theaterzaal, Dansstudio Dazzling heeft een ruim aanbod aan verschillende danslessen en bij Yoga met Mariska zijn volop mogelijkheden om de voor jou geschikte lessen te volgen.
Ook regulier zijn de taallessen van ROC Vonk aan mensen met een migranten; wellicht komen er ook lessen voor Nederlandstaligen.
De Bibliotheek geeft lessen om de basis van de computer te leren kennen.
Kijk in de menubalk bij Huurders en u vindt vanzelf meer informatie.

Hieronder worden de nieuwe lessen en cursussen die we gegeven gaan worden aangekondigd.

Dansen

Onder in onze kelder is de dansschool van Dazzling. Op meerdere dagen zijn docenten er actief om lessen te verzorgen in verschillende dansstijlen en voor verschillende leeftijdsgroepen.

meer informatie
Yoga

Yoga met Mariska verzorgt verschillende yogalessen door de week heen. Hatha, Yin, Nidra, kinderyoga en ouderenyoga. Verschillende docenten zorgen voor in-en ontspanning van lichaam en geest.

meer informatie
Gym

Gymnastiekvereniging Advendo verzorgt in de Cultuurschuur lessen onder de titel power vrouwen en soepele mannen. Bewegen en gezelligheid!

meer informatie
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor alle schermformaten

Deze website is nog in ontwikkeling en mogelijk nog niet geoptimaliseerd voor kleinere schermformaten. Bekijk de website op een scherm van minimaal 1800 pixels breed of zoom de browser uit voor een optimale weergave.

ik begrijp het