Schildercursus voor volwassenen "Clair- Obscur"
Schildercursus "Clair-Obscur"

In deze korte schildercursus gaan we elke week aan de slag met een andere schilderstijl. We laten ons inspireren door beroemde meesters en proberen hun technieken uit. Toe aan een nieuwe uitdaging terwijl je ondertussen kunt ontspannen met een gezellige groep cursisten? Voel je welkom bij deze schildercursus!

Data: 25 mei, 1, 8 en 15 juni
Locatie: Atelier in de Cultuurschuur, Loggerplein 1 in Wieringerwerf
Tijd: van 09.30 tot 11.30 uur
Kosten: € 60,00 voor de hele cursus. Betaal op de 1e cursus dag met PIN, QR code of contant. Opgeven kan via het aanmeldingsformulier of stuur een e-mail naar muziekschool@decultuurschuur.nl  Onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer.

NB:
Als we voldoende ruimte hebben, kan deze keer ook gekozen worden om 1 of 2 lessen bij te wonen. De kosten bedragen dan € 17,50 per les. Dit is iets hoger dan voor de hele cursus maar heeft te maken met de aanschaf van materiaal. Als je voor deze optie kiest dan graag de datum(s) vermelden waarop je aanwezig wilt zijn. Je ontvangt dan van mij bericht of er nog plaats is op de betreffende data.

Korte schildercursus "Clair-Obscur
09:30 - 11:30
Aanmeldingsformulier
Velden met een * zijn verplicht
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor alle schermformaten

Deze website is nog in ontwikkeling en mogelijk nog niet geoptimaliseerd voor kleinere schermformaten. Bekijk de website op een scherm van minimaal 1800 pixels breed of zoom de browser uit voor een optimale weergave.

ik begrijp het