Theaterzaal, de oude raadszaal.

Een prachtige vloer en dito plafond. Muren met potjes en ramen met Franse balkonnetjes en originele houten luiken. En een grote trap naar een heus balkon met 30 zitplaatsen. Zoveel sfeer maakt het een feest om hier een activiteit te kunnen houden.

Theaterzaal

Onze sfeervolle Theaterzaal kunnen we op vele manieren inrichten en gebruiken en hij biedt plaats aan maximaal 150 zittende bezoekers. Met een podium (flexibel qua afmeting en hoogte), tafels en stoelen en eventueel marktkramen kunnen we iedere gewenste inrichting maken. De zaal is voorzien van een daglicht projectiescherm van 7 meter breed en in overleg leveren we aardig wat theatertechnische ondersteuning. Vanuit de aan de zaal gelegen keuken/bar zorgen we voor de gevraagde horeca.

We ontvangen u graag.

Bent u geïnteresseerd in een van onze zalen? Hebt u vragen? In persoonlijk contact geven we informatie en bespreken we de mogelijkheden, uw wensen en de prijs.

Het liefst ontvangen we een mail, maar even bellen is ook prima.

Informatie opvragen
Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor alle schermformaten

Deze website is nog in ontwikkeling en mogelijk nog niet geoptimaliseerd voor kleinere schermformaten. Bekijk de website op een scherm van minimaal 1800 pixels breed of zoom de browser uit voor een optimale weergave.

ik begrijp het